Jamen jeg fik min drømme praktikplads…

Det var en lidt flad fornemmelse, det indrømmer jeg, at stå der med sit 4-tal og skuffelsen drivende ned af ryggen, efter sidste eksamen på 8 semester. Jeg synes ellers at jeg var så go derinde. Jeg havde tydelig fornemmelsen af jeg var blevet bedre siden eksamen på 7 semester, hvor jeg fik 7. Jeg synes at jeg var engageret og varieret og havde mange spændende guldkorn i min opgave og i mit oplæg. Men jeg var altså bare ikke særlig god i” Universitets sammenhænge”. Jeg var for “bred” i mit teori valg sagde de, sensor og min vejleder. Der var for lidt sammenhæng mellem det jeg skrev i opgaven og den teori jeg fremhævede ved eksamen og jeg gik ikke nok i dybten med den nye teori. Jeg fik det ikke bundet nok sammen, så argumentationen blev uklar og strittede i alle ender.

Jeg var et flob. Og jeg følte mig flov og forvirret og irriteret på mig selv. Så havde jeg altså ikke særlig meget at have selvtilliden i. Jeg var bare et fjols der havde misforstået hvad det åbenbart handlede om. Det var en barsk og kold afvaskning oven på et semester med ups og især downs, både hvad angik mit personlige liv og mit studie. Så jeg tudede en del på nogle lange ensomme gåture i det Nordsjællandske. Jeg overvejede endda at droppe det hele. Men så kom der en mail i min indboks. Memit.com søgte en intern (eller praktikant på dansk)

Jeg blev helt elektrisk. Memit.com er en social vidensdelingstjeneste jeg havde stiftet bekendskab med i forbindelse med min research til min 8.semester opgave. Online tjenesten er stiftet af teamet bag Social Semantic, der er et efterhånden omfattende netværk af dygtige engagerede eksperter inden for virksomheders brug af sociale medier og networking i det hele taget. Jeg havde med det samme taget Memit.com til mig, da det er et utroligt værdifuldt redskab til at fange og gemme og holde orden på alle de guldkorn og al den overflod af viden der flyder i stride strømme på nettet. Set i lyset af at jeg har lagt mig fast på at skrive mit speciale om sociale medier og den indvirkning brugen har på Organisationers udvikling, ville en praktik plads som “community manager” her, være guld værd for mig. Så jeg skyndte mig at smide den her ansøgning afsted:

Oh My GOD…you are tempting me this morning! 🙂

Hallo and good day.

My name i Lise-Lotte Maria Sundahl. I speak and write and read, English, Dutch and Danish fluently. (thats important, right?)

Right now i am attending a candidate education at Ålborg university (in Copenhagen) called IT, learning and organisational changes. My most recent paper was about: YOU! 😀

I´m am actively following your activities on the internet and i am very interested i everything you do, and impressed to!

Of course i would love to get to know all the great people behind Social Semantic.eu, and learn from you.. Anytime!

Take a peek i my latest paper ( especially the last section called: Mission and Vision) and you get a taste of my true commitment to your work!

When can i start? The truth is that i am “in it and with you already” But let`s make official around 1.september 2013, if you wish.

I am today writing my studie counsel  at Ålborg university, to ask for merit (credit), to be able to be a part of your team as your new intern, and still keep my S.U.

It shouldn`t be a problem, as my education is designed in a way, that invites students to try to connect as much as possible with companies and organizations, during the study period, in order to create a network, that functions as a basis for future work activities.

I attach my CV  (and my latest paper) and hope to hear from you soon.

Yours Sincerely

Lise-Lotte Maria Sundahl

memit

 ….det var med en god følelse, og jeg tænkte, fedt hvis de kalder mig til samtale..så kan jeg møde dem.

Og jeg blev ringet op!, af Jon Lund. Den nye COO i Memit. Det er et af de her øjeblikke i livet hvor man bare tænker” den her samtale var alt mit hårde arbejde værd”

Det var underligt, for fra det øjeblik jeg havde talt med Jon første gang vidste jeg det bare. Jeg får chancen. Det KUNNE jeg jo ikke vide, men min mavefornemmelse sagde mig det, så jeg skyndte mig at sende en ansøgning af sted til studienævnet inden de gik på sommerferie.  Et par uger senere ringer Jon igen og jeg får det bekræftet. Jeg er “inde”.

Væk var følelsen af at være en lille mislykket klovn. Jeg havde selv designet mit 9. semester og det ville blive great!!!

Jeg skal nok holde jer opdateret om den spændende “rejse” det begynder lige om lidt, så der måske er flere der føler sig inspireret og opmuntret til at prøve en praktik.

Men fortsat god sommer derude, where ever you are 🙂

Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: